DİYARBAKIR / ÇERMİK - Bayat Ortaokulu

Bayat Ortaokulu

Diyarbakır Çermik Bayat Köyü
Vizyon
Milli kültürle bezenmis, köy okulu olmasina karsilik çizgi üstü model bir okul olmak. Basariyi,aydinligi kendimize safak kadar yakin bilip; cehaleti, miskinligi yildizlar kadar uzak tutmak tek idealimiz.
Misyon
Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim – öğretim programını, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, gerekli ortamı hazırlamak; sevgi, hoşgörü ve sorumluluk anlayışı temelinde hizmet sunarak öğrencilerimizi hayata ve üst eğitim kurumlarına en iyi şekilde hazırlayacak kaliteye her dönemde ulaşmaktır.
Ulaşım
Okulumuz ilçeye 35km uzaklıkta olup ulaşım sorunu bulunmamaktadır. Öğretmenlerimiz ilçe merkezine servis ile geliş-gidiş yapmaktadır. İlçe merkezine ulaşım 40 dk sürmektedir.
Çermik - Bayat Köyü
İlçe:35 km İl:128 km